Ett fantastiskt giftermål mellan Sydafrika och Indien. Rooibosen som klarar längre infusionstider och har en naturlig sötma gör sig så bra med de traditionella kryddorna i chai. Kanelen, kardemumman, ingefäran och roseepepparen får verkligen tid att ge sitt allt till koppen. Till det har vi rundat av med lite vanilj för att lyfta smakerna ytterligare.
Bryggning: Tekanna/mugg
Temperatur: 95-100 grader
Mängd: 1 tsk/2dl
Tid: 3-6 min
Ingredienser: Rooibos (79,9%), kanel(10%), ingefära (4%), arom (2,1%), rosepeppar (2%), kardemumma (2%)
Mängd 100g
Bäst före 2024-08-26
Allt i lösvikt kommer att endast finnas i antal 100g. Vill du köpa t ex 300g så väljer du 3 st 100g. Om du inte meddelar annat kommer detta att packas i så stor påse som möjligt. Detta för att vi ska kunna ha koll på lagret.